Crazy Diamaonds Cascade

Crazy Diamonds CASCADE е игра с 5 барабана, 5 печеливши линии и 5 символа.

Символът камбана е Wild. Той замества всички символи,с изключение на диаманта на своята собствена позиция. Символът камбана остава на барабана при каскада на печеливша фигура с негово участие и участва за всички печеливши фигури, за които има следващи каскади. При поява на печеливша комбинация следват до 5 каскадни безплатни игри.

 

Бонус игра "MAGIC LIGHT".
          При поява на три диаманта на екрана се стартира бонус игра MAGIC LIGHT. Магическата светлина осветява коефициента, по който се умножава общия залог след завършване на играта. Максималната печалба в бонус играта е 400 x общия залог.

 


Таблица с печалби

Бонус Игра

Игра за умножаване на печалбата

Игра за умножаване на печалбата

Играта за умножение на печалбата е 12-позиционна рулетка. Има четири възможности за залог. Ако играчът избере сектор Червено или Черно и колелото спре на избрания от него цвят печалбата се умножава х 2. Ако играчът предпочете сектора с числа 3,4,7 и 12 и колелото спре на едно от тях, печалбата се умножава х 3 и ако играча избере сектора с числа 2,5 и 10 и колето спре на едно от тях печалбата се умножава х 4. Играчът има възможност да се откаже от играта за умножение на печалбата по всяко време преди завъртане на колелото на рулетката, използвайки бутона „Collect” или да заложи само част от нея използвайки бутон “ ½ Collect”.